nieuws

Fondas (NN) groeit met twee kantoren

Archief

Fondas Verzekeringen & Financiële Diensten, het West-Brabantse cluster van assurantiekantoren dat eigendom is van Nationale-Nederlanden, groeit met twee kantoren.

Vanaf 1 oktober voegen Bueger Wiertz & Melis (Breda) en Reijntjens Broere (Etten-Leur) zich bij het samenwerkingsverband. In Breda wordt de toekomstige backoffice van Fondas gevestigd, dat in totaal ruim 120 medewerkers telt. Andere vestigingsplaatsen zijn: Etten-Leur, Dongen (voorheen Burmanje, Brenders en Van Dongen), Goirle (voorheen Mabra) en Roosendaal (voorheen Van Deursen). De vestiging in Bergen op Zoom (voorheen Dubbeld) is opgeheven en opgegaan in die van Roosendaal.
Fondas start in Etten-Leur met een gespecialiseerde hypotheekdesk. Verder worden vanuit ‘s-Gravenmoer de diensten belastingadvies en administratie geleverd.
Begin volgend jaar breidt Fondas zich verder uit met de vestiging Gorinchem van Brand Lugtenburg Koster en met Den Hartog Assurantiën (Ameide). De vestiging Berkel en Rodenrijs van Brand Lugtenburg Koster gaat dan op in het NN-cluster Ridderpoort.

Reageer op dit artikel