nieuws

FNV Ledenverzekeringen wordt omgedoopt in Proteq

Archief

FNV Ledenverzekeringen, het verkooplabel voor leden van de vakbond FNV Bondgenoten, verdwijnt. De activiteiten worden voortgezet onder de naam van SNS Reaal-risicodrager Proteq Verzekeringen.

De naamswijziging heeft geen gevolgen voor de 95.000 polishouders. De premietarieven en verzekeringsvoorwaarden blijven gelijk, aldus FNV Bondgenoten. “De samenwerking tussen Proteq en FNV blijft, maar wordt minder hecht dan bij FNV ledenverzekeringen het geval was.”
De vakorganisatie is verder begonnen met het geven van financieel advies aan leden over financiële producten, waaronder autoverzekeringen, ziektekostenpolissen, sparen en lenen, hypotheken en koopsommen. Volgend jaar komen daar brandpolissen, avp, rechtsbijstandverzekeringen, aov en levensverzekeringen bij. Een deel van de (afsluitprovisie) wordt teruggesluisd naar de verzekeringnemer, aldus de vakorganisatie.
De adviesrol vervult FNV Bondgenoten in samenwerking met Independer. Op de website (www.fnvfa.nl) is daarom ook een premievergelijkingsprogramma opgenomen. Verder kunnen leden terecht bij de infozuil bij de regiokantoren of rechtstreeks bellen met de vakbond (tel. 0900-555.12.34. 30 eurocent per minuut).

Reageer op dit artikel