nieuws

Florijn Groep naar nieuw pand

Archief

De Florijn Groep, een adviesbedrijf in financiële planning, verhuist eind deze maand naar een groter kantoorpand in Hulst. De officiële opening heeft begin volgende maand plaats.

Florijn Groep is zes jaar geleden opgericht door de toen negentienjarige (!) directeur Florentijn van den Bos. Van huis uit werkend, ging hij adviezen verstrekken over sparen en beleggen aan particulieren. Na anderhalf jaar verhuisde hij naar een eigen kantoor in Sint-Janssteen in Zeeuws-Vlaanderen. Vorig jaar werd het eerste lustrum gevierd.
Het adviesbedrijf adviseert nu over een breed scala aan financiële producten: spaar- en beleggingsproducten, verzekeringen, hypotheken en pensioenen.
Florijn Groep, aangesloten bij Dutch Insurance Network, is gegroeid naar een onderneming van tien medewerkers. Daardoor werd het oude pand in Sint-Janssteen te krap. Een groter onderkomen werd gevonden in het naburige Hulst, waarin ook de onlangs overgenomen CVB bank is ondergebracht.
De officiële opening heeft plaats op vrijdag 6 september om 15.30 uur. Een dag later volgt er een ‘open huis’ (10.00-14.00 uur) voor relaties en belangstellenden.
Het bezoekadres van Florijn Groep is Steenstraat 25, 4561 AR Hulst, tel. 0114-37.07.27, fax 0114-37.07.29, internet: www.florijngroep.nl.
Het nieuwe onderkomen van de Florijn Groep.

Reageer op dit artikel