nieuws

Finansbank actief als tussenpersoon

Archief

De Amsterdamse bank Finansbank gaat inhoud geven aan de al twee jaar oude inschrijving in de SER-register van assurantietussenpersonen.

Finansbank, van origine een Turkse bank, gaat bemiddelen voor het product Delta Life, de universal-lifeverzekering van Delta Lloyd. Verder werkt de bank aan de ontwikkeling van een eigen product voor consumptief krediet en gaat zij bemiddelen voor beleggingsfondsen van ABN Amro.
Momenteel beperkt de bank zich voornamelijk tot spaarproducten, die sinds een drietal jaren ook worden aangeboden via assurantietussenpersonen. Een kleine honderd kantoren doen voor spaarproducten zaken met Finansbank. Overigens krijgen zij sinds kort pas vanaf een spaarsaldo van # 450.000 een bemiddelingsprovisie (0,2%).

Reageer op dit artikel