nieuws

Financieel Dossier koppelt Keten Integratie Module

Archief

Financieel Dossier, een afsplitsing van DossierNet, heeft de Keten Integratie Module (KIM) van systeemhuis Online ingebouwd.

Financieel Dossier is een paar maanden geleden opgericht door Edwin Kemers, die twee jaar geleden samen met Rien Eyzenga de internetapplicatie DossierNet ontwikkelde. Reden voor de splitsing is volgens Kemers dat Eyzenga zijn eigen pad wilde volgen. “Ik heb mijn aandelen (50%) in Assuport verkocht aan Eyzenga en daarvoor heb ik de volledige beschikking over de software. Ik heb vervolgens een nieuwe server ingericht en een nieuwe huisstijl gemaakt. Inmiddels draaien we met ongeveer vijf aangesloten tussenpersonen.”
Het grote verschil met DossierNet is dat Financieel Dossier inmiddels ketenintegratie gerealiseerd heeft. “De Generieke Interface Manager (GIM) is prijzig om in te bouwen, vandaar dat gekozen is voor de KIM van Online. Online-gebruikers kunnen nu eenvoudig toegang verkrijgen tot onder meer de extranetten van verzekeraars.” Kemers is in gesprek met andere systeemhuizen om eveneens de KIM in te bouwen.
Afhankelijk van de gekozen module, kan de tussenpersoon zijn volledige kantoor online laten werken met Financieel Dossier. Het Intermediair Domein is de kern van de internettoegang en volledig gericht op de werkzaamheden van het intermediair. De informatieve module en de administratieve module zijn gericht op de consument.
Op de website www.financieeldossier.nl kunnen tussenpersonen een demo uitvoeren.

Reageer op dit artikel