nieuws

FinanceTelevision

Archief

FinanceTelevision

MoneyView Nederland heeft Dexia Bank uitgekocht als aandeelhouder (67%) van FinanceTelevision, een televisieomroep die (financiële) actualiteitenprogramma’s uitzendt via internet. MoneyView bezat al de overige 33% van de aandelen. Dexia verkocht eerder internetmakelaar Alex, medebedenker van FinanceTelevision, aan de Rabobank. De nieuwe handelsnaam van de internetomroep is FTV.
ING-reserve
ING heeft bekend gemaakt dat de herwaarderingsreserve voor aandelenbeleggingen half april was gedaald tot e -300 mln. Bij ongewijzigde aandelenkoersen heeft deze negatieve reserve direct effect op de winst van het concern. De solvabiliteit van ING Verzekeringen was medio april 163%, tegen 169% eind vorig jaar.
WoonRust
Tot 29 juni krijgen klanten van De Hypotheekshop die een WoonRust-pakket sluiten een gratis verhuisverzekering met ongevallendekking. Het pakket kost gemiddeld e 0,50 per dag en bevat vier verzekeringen, waaronder een woonlastenbeschermer, van Cardif.
Van Houwelingen verhuist
Van Houwelingen Assurantiën verhuist vandaag binnen Dordrecht van de Oranjelaan 15 naar de Laan der Verenigde Naties 83, postcode 3316 AK. Telefoon: 078-613.36.22, fax: 078-63148.65.

Reageer op dit artikel