nieuws

FDC wil aantal kantoren in vier jaar verdubbelen

Archief

De franchiseketen Financieel DienstenCentrum (FDC)is op de eigen website (www.fdc.info/diensten) hard op zoek naar nieuwe deelnemers. In vier jaar tijd wil de hypotheekadviesorganisatie bijna verdubbelen naar 125 franchisekantoren.

Vorig jaar zorgden de 65 kantoren voor een hypotheekproductie van e 700 mln. Volgens FDC heeft 95% van de deelnemers een assurantiekantoor en 50% tevens een makelaardij. Elke deelnemer heeft een exclusieve eigen regio. Op de site is te zien in welke regio’s nog ruimte is voor nieuwe deelnemers.
Algemeen directeur Louis van Os: “Wij richten ons op kantoren die op jaarbasis bij de bemiddeling van minimaal veertig hypotheken betrokken zijn en die gebruik willen maken van een full-service franchiseorganisatie. Bij ons kan men echter deels zelf bepalen van welke ondersteuning men gebruik wil maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om mede onder eigen naam te blijven opereren”. Geïnteresseerde kantoren kunnen op de site een afspraak maken voor een oriënterend gesprek.

Reageer op dit artikel