nieuws

FDC lanceert nieuwe website

Archief

De franchiseketen FDC heeft afgelopen maandag om 12.00 uur ’s middags met sirenes de nieuwe website gelanceerd.

Met de nieuwe website beoogt het Financieel Diensten Centrum (FDC) een meer uniforme herkenbaarheid voor de consument. In het verleden hadden alle FDC kantoren een eigen website met net zoveel verschillende stijlen. Met het nieuwe internetconcept heeft ieder kantoor een eigen website, met dezelfde uitstraling en productinformatie als de website van de centrale organisatie.
De kantoorsites zijn te bereiken via www.fdc.nl of via een eigen internetadres. Met het nieuwe concept kunnen de kantoren aan de ene kant kostenvoordeel behalen en aan de andere kant extra omzet genereren. Door het gebruik van een volgsysteem kunnen aanvragen via de site snel en precies worden opgevolgd.

Reageer op dit artikel