nieuws

Falcon heropent in Hoofddorp

Archief

“Falcon Leven is gehecht aan Hoofddorp.” Met die woorden opende directielid Henk Aarse vorige week vrijdag het vernieuwde en flink uitgebreide kantoor van Falcon (ASR) aan de Hoofddorpse Capellalaan.

“Verhuizen is geen optie geweest. Veel van de 220 medewerkers hebben hun leven deels afgestemd op Hoofddorp”, aldus Aarse. De opening van het vernieuwde kantoorpand (2.500 m²) werd bijgewoond door onder anderen vrijwel alle bestuursleden van ASR Verzekeringsgroep.
Bestuursvoorzitter Carlo de Swart noemde Falcon “een voorbeeld op ICT-gebied”. In de toekomst is de levensverzekeraar voor ASR “een gewaardeerd kind” dat grotendeels zijn eigen gang mag gaan. “Maar als Falcon een direct ingaande lijfrente op de markt wil brengen die 30% tot 40% goedkoper is dan die van andere ASR-maatschappijen, dan zeg ik nee!”
Een acrobatenact luisterde de opening van het Falcon-pand op.

Reageer op dit artikel