nieuws

Faillissementen in Rotterdam en Drachten

Archief

De bemiddelingsbedrijven Buijs & Bukkems (Rotterdam) en Futurion (Drachten) zijn failliet verklaard.

Bij de vennootschap onder firma Buijs & Bukkems, actief in hypotheken, pensioenen en financiële planning, wordt nog gewerkt. Het bedrijf staat onder leiding van Martijn Buijs en Esther Buijs-Bukkems. Curator Princen wil weinig loslaten over de aanleiding voor het faillissement van het bedrijf, dat is gevestigd in de Rotterdamse Weena-toren. “We proberen een doorstart te maken. Over enkele weken kan ik meer vertellen.”
Ook de in Drachten gevestigde Futurion Holding is failliet verklaard. Het bedrijf, dat werd geleid door Robert Bontes en Jan Carel Meijer, adviseerde in hypotheken en pensioen- en schadeverzekeringen en had een eigen callcenter.

Reageer op dit artikel