nieuws

Faillissementen in Oost-Nederland

Archief

In het oosten van het land is over twee assurantiekantoren het faillissement uitgesproken.

Het eerste kantoor is Roodenbergh Assurantiën in Winterswijk. Het kantoor was het laatst actief gebleven bedrijf uit de Nequ Holding, waar de al eerder failliet gegane kantoren Hoquwin en Herman & Kuyper onder vielen. Eigenaar is Ton Nederhoff. Roodenbergh telde circa twintig medewerkers en deed vooral zaken met De Goudse.
Ook het in Enschede gevestigde CeVe Hypotheken & Assurantiën is failliet. Curator Kreté-Marres heeft nog weinig inzicht in de gang van zaken bij het kantoor van eigenaar Celio Vernon, die onbereikbaar is. Er waren waarschijnlijk twee medewerkers in dienst. De SER-inschrijving van Vernon is vorig jaar doorgehaald.
Recentelijk is door de Rotterdamse rechtbank het faillissement uitgesproken over de in Portugal gevestigde Hypotheker Spijkenisse Holding. Het faillissement betreft een ex-franchisenemer van de adviesketen en houdt geen verband met de huidige Hypotheker-vestiging in Spijkenisse.

Reageer op dit artikel