nieuws

Faillissementen De rechtbank in Assen heeft het faillissement uitgesproken over

Archief

Faillissementen De rechtbank in Assen heeft het faillissement uitgesproken over

Adviesgroep Noord in Groningen, bestuurd door C.H. Velting. Het assurantiekantoor had geen SER-inschrijving. De Rotterdamse rechtbank heeft het faillissement uitgesproken over Rohan Beheer. De uitspraak heeft geen gevolgen voor het in Rotterdam gevestigde Rohan Insurance (Rohan Adviesgroep) van Roland Raaijmaakers, omdat Rohan Beheer hierin geen aandelen meer bezat.
Wettelijke rente
Met ingang van 1 februari 2004 wordt de wettelijke rente verlaagd van 5% naar 4%. De wettelijke rente is de rente die de schuldeiser krachtens de wet kan vorderen van een schuldenaar die nalatig is in het voldoen van een geldsom. Per 1 augustus 2003 was deze rente al gedaald van 7% naar 5%.
Uitvaart top-50
Op 3 maart (09.00-16.00 uur) zendt Radio West (89.3 FM) opnieuw de Uitvaart Top-50 uit, aangevuld met reportages over alle aspecten van de uitvaart. Luisteraars kunnen hun favoriete titel, met eventueel het verhaal erachter, mailen naar uitvaart@rtvwest.nl of sturen naar postbus 24025, 2490 AA Den Haag. Opmerkingen:

Reageer op dit artikel