nieuws

Faillissement BRR Marine

Archief

BRR Marine Assurantiën (Rotterdam) is failliet verklaard. Aanvrager is zusterbedrijf BRR Assurantiën.

“Verder heeft niemand hinder van dit faillissement”, stelt directeur Cor van Maurik. Volgens hem is BRR Assurantiën de enige schuldeiser en verliest geen enkele werknemer z’n baan.
De zee- en binnenvaartrisico’s, de specialiteit van BRR Marine, gaan over naar BRR Assurantiën. Bij de makelaar in (transport)verzekeringen werken elf mensen, die onlangs hun kantoor hebben verhuisd van het WTC-gebouw naar de Dirk van der Kooijweg.
Roy’s/Oewis
De Amsterdamse rechtbank heeft het faillissement uitgesproken over Roy’s Verzekeringen in Amsterdam en nevenvestiging Oewis Verzekeringen in Den Haag. Bij de eenmanszaak van Roy Ibrahim waren vier mensen werkzaam. Roy’s en Oewis bemiddelden hoofdzakelijk in uitvaartverzekeringen van Monuta. Verder was Delta Lloyd een van de zakenpartners.

Reageer op dit artikel