nieuws

Expertisebureaus gaan kennis delen

Archief

De expertisebureaus Vanderwal & Joosten (twintig medewerkers) en Zuurbier Expertise (twee medewerkers) gaan samenwerken bij complexe schades.

“We zijn met elkaar in contact gekomen door samen te werken aan een opdracht. Gezien de toen prettig en collegiaal verlopen samenwerking hebben wij, ook ingegeven door de wens van onze opdrachtgevers, besloten om meer van elkaars diensten gebruik te maken”, zegt Jurjen Witte, manager afdeling Aansprakelijkheid.
De samenwerking richt zich voornamelijk op aansprakelijkheidsschades. “Zuurbier is een klein bureau, wiens deskundigheid op het gebied van chemie en biologie bij bedrijfsmatige aansprakelijkheidsschades zeer wordt gewaardeerd. Bij ons ontbreekt het aan kennis op dat vlak, maar door onze grotere omvang hebben wij een betere waarborg voor continuïteit.” Beide bureaus gaan gebruik maken van elkaars kennis bij complexe zaken waarbij meerdere disciplines, zoals bouw en chemie, zijn betrokken.
Zuurbier, gevestigd in Culemborg, is in 1999 opgericht door Gerard Zuurbier en gespecialiseerd in AVB-schades. Vanderwal & Joosten is begin 1999 ontstaan uit een fusie tussen Vanderwal & Partners (Nieuwegein) en Joosten & Partners Expertise (Amstelveen). Het bedrijf is vooral actief in AVB- en CAR-/technische verzekeringen.

Reageer op dit artikel