nieuws

EverCare breidt uit naar veertien kantoren

Archief

Het dienstencentrum EverCare, dat onder meer de administratie regelt voor het intermediair, heeft zijn kantorennetwerk uitgebreid naar veertien.

begin dit jaar is een kantoor toegevoegd in Horst/Sevenum. Begin deze maand is een kantoor in Hoogeveen toegetreden. Evercare ligt hiermee volgens eigen zeggen op schema en gaat uit van een toetreding van vijf kantoren per jaar tot een maximum van dertig kantoren in 2004.
De assurantiekantoren krijgen van verschillende kanten adressen (leads) aangeleverd. Zo is er een eigen telemarketingbureau actief dat leads binnenbelt op het gebied van financiële planning. De kosten voor de tussenpersoon per aangeleverd adres bedragen e 113,45.
Voorkeursmaatschappij Royal Nederland Leven stuurt leads door op het gebied van hypotheken. De kosten daarvan bedragen e 68. Verder komen er bij de assurantiekantoren adressen binnen via een marketingbureau in Rotterdam.
Op het gebied van employee-benefits, dat het speerpunt moet worden binnen de organisatie, wordt samengewerkt met Aras Personeel & Zorg. Verder wil het bedrijf de assurantiekantoren gaan ondersteunen op het gebied van automatisering en buitendienstfuncties. Alle kantoren moeten op een centrale computer worden aangesloten, zodat de communicatie volledig via via internet kan plaatsvinden.

Reageer op dit artikel