nieuws

Europeesche sluit motordeal met Focwa

Archief

Voor de reparatie van motorfietsen heeft de Europeesche een deal gesloten met de keten van motorfietsdealers van Focwa.

De overeenkomst met de ongeveer tachtig dealers levert verzekerden enkele (financiële) voordelen op. Behalve gratis vervangend vervoer voor maximaal twee weken bevat de samenwerkingsovereenkomst de verplichting voor het schadeherstelbedrijf om uitsluitend nieuwe (originele) onderdelen te gebruiken bij reparatie.
De Europeesche rekent verder rechtstreeks af met de motorfietsdealer; de verzekerde betaalt uitsluitend het eigen risico aan de reparateur. Op elke reparatie geeft de Focwa twee jaar garantie.
In ons land rijden volgens de cijfers van 2000 zo’n 438.000 (1998: 374.000) motorfietsen rond met een gemiddeld jaarkilometrage van 4.600 (1998: 5.200). Het aantal verhuurbedrijven is de laatste twee jaar gestegen van twintig naar honderd, aldus de Europeesche.
Europeesche rekent rechtstreeks af met de motordealer.

Reageer op dit artikel