nieuws

Eurolloyd maakt gedragscode Geida

Archief

Eurolloyd Verzekeringen, voorheen LugtSobbe, heeft een gedragscode opgesteld voor ‘externe dienstverleners’ van tussenpersonen. De Geida is bestemd voor tussenpersonen die samenwerken met beursmakelaars, gevolmachtigden of postenbanken.

Volgens Eurolloyd-directeur Hans van Ommen is zijn Gedragscode Externe Intermediaire Dienstverleners Assurantiebedrijf (Geida) positief ontvangen door collega-dienstverleners als FAB, Voogd & Voogd, DAK, Van Kampen en Nedasco. “We kunnen ons op korte termijn, in goed gezelschap van meerdere collega’s, presenteren via internet.”
De Geida is een afgeleide van de Gidi en moet duidelijkheid creëren in “het traject van informatievoorziening aan het intermediair bij het aangaan of voorzetten van een samenwerking met een externe dienstverlener”.

Reageer op dit artikel