nieuws

Eurocross helpt Denen met pech

Archief

EuroCross International gaat voor haar Deense partner SOS International binnen Nederland pechhulp en voertuigtechnische bijstand verzorgen.

De alarmcentrales werken samen in het kader van het Eurapco Assistance project, dat in het voorjaar van 2003 gestart is. Het project is een strategische samenwerking tussen de alarmcentrales gelieerd met de Eurapco-verzekeraars (Eureko, Friends Provident, Maaf Assurances, Swiss Mobilar, LF Group, Topdanmark en Parion). Doel hiervan is onder meer om op lokaal niveau van elkaars diensten gebruik te maken en kennis uit te wisselen op het gebied van hulpverlening.
Daarnaast wordt er gestreefd naar het maken van internationale netwerkafspraken over kortingen op in te kopen diensten. “In Amerika ben je gek als je de volledige ziekenhuisnota betaald. Lokale bedrijven krijgen korting. Door hier afspraken over te maken, kunnen wij ook die korting bedingen. Dit komt de schadelast van verzekeraars ten goede”, licht Jelle Volders, accountmanager International Account & Netwerken toe.
SOS International Denemarken is de grootste Scandinavische alarmcentrale en vertegenwoordigt ruim vijftig verzekeraars uit Denemarken, Noorwegen en Zweden. Eurocross verzorgt de Nederlandse pechhulp al voor een aantal andere Europese partners, waaronder Duitsland.

Reageer op dit artikel