nieuws

Esperion ruim een jaar zonder Arie van den Ende

Archief

Arie van den Ende (43), algemeen directeur en groot-aandeelhouder van de Esperion Groep, neemt tot 1 januari 2003 een sabbatical leave. “Ik heb 26 tropenjaren gemaakt en vooral de laatste tien jaar zijn nogal heftig geweest, zowel zakelijk als privé”, licht Van den Ende desgevraagd toe.

De dagelijkse leiding van de netwerkorganisatie Esperion (waaronder de Vandenende Adviesgroep en Huis & Hypotheek Nederland) wordt in die periode waargenomen door Eddy Muis. Hij wordt bijgestaan door Marc Kuipers als creatief directeur/aandeelhouder.
Muis was in de afgelopen jaren interimmanager bij onder meer het omroepbedrijf NOB, Hooge Huys en het Groninger Museum. Voor die tijd vervulde hij gedurende acht jaar diverse functies bij Aegon.
Arie van den Ende blijft overigens normaal in functie als voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantie-agenten (NVGA).
Eddy Muis

Reageer op dit artikel