nieuws

Erasmus wijzigt beleggingspolis

Archief

Erasmus Verzekeringen heeft haar flexibele beleggingsverzekering MultiLeven Plan op onderdelen aangepast.

Een van de meest opvallende wijzigingen is volgens het levenbedrijf van Erasmus de verlaging van de beheerskosten van 0,5% naar 0,3% per jaar.
Verder is het voortaan mogelijk om te kiezen voor RisiCare, een concept voor verzekerden met een bewust gezonde levensstijl die één keer per drie jaar een (preventief) medisch onderzoek ondergaan. Op voorwaarde dat louter nominale bedragen worden verzekerd, kunnen afnemers van het MultiLeven Plan een korting van 16,67% op de risicopremie krijgen, aldus Erasmus. Ook het documentatiemateriaal is aangepast.
Niet gewijzigd is de servicegarantie van de maatschappij aan het intermediair: mocht de polis niet binnen tien werkdagen op het kantoor liggen, dan krijgt de tussenpersoon een schadevergoeding van e 5 per polis.

Reageer op dit artikel