nieuws

Erasmus vernieuwt Vaar Riant-polis

Archief

Erasmus heeft de watersportbeurs Hiswa (26 februari t/m 3 maart) aangegrepen om de vernieuwde voorwaarden van de Vaar Riant Pleziervaartuigen-polis te introduceren.

Zo is de maximum WA-dekking verhoogd tot e 1,25 (1,1) mln en zijn volgboten tot 3,5 meter en e 2.500 nieuwwaarde voortaan gratis meeverzekerd. Verder is de premieberekening vereenvoudigd: voortaan wordt de dagwaarde als premiegrondslag gehanteerd.
Om de vernieuwde polis te promoten, is een verkoopactie van start gegaan. Aan tweeduizend tussenpersonen is een actiepakket gestuurd. De drie kantoren die tussen 1 maart en 1 september de meeste Vaar Riant-polissen sluiten, gaan een dagje de zee op met de Synergy, een zeilschip dat meedeed aan de Whitbreadrace.

Reageer op dit artikel