nieuws

Elvia haalt voormalige NBBS-kantoren binnen

Archief

De ruim veertig reisbureaus van My Travel, de voormalige NBBS Reiswinkels, gaan reis- en annuleringsverzekeringen verkopen van Elvia.

De touroperators van My Travel – Marysol, Sunair en Travel Trend – werken al langer samen met Mondial Assistance, waartoe Elvia behoort. “Die samenwerking loopt goed, dus de keuze lag voor de hand”, zegt Marc van Maldegem van My Travel. De reisorganisatie meldt overigens alleen de locaties overgenomen te hebben van de NBBS en niet de portefeuilles en contracten.
Volgens My Travel zal met name Elvia’s Globetrottersverzekering, geschikt voor mensen die langer dan drie maanden op vakantie gaan, een belangrijk product worden voor de voormalige NBBS-kantoren. Binnenkort is deze verzekering direct te sluiten op de site van My Travel.
De Goudse
Tot het faillissement van de NBBS vorig jaar brachten de reiswinkels de verzekeringen onder bij De Goudse. Het ging hierbij volgens De Goudse, die overigens geen exacte bedragen wil noemen, om een “zeer aanzienlijke portefeuille”. Met de verkoop via internet van Isis-producten, reis- en annuleringsverzekeringen voor jongeren tot 36 jaar, wil De Goudse dit verlies compenseren en de oude NBBS-klant terugwinnen. “We zijn tevreden met de eerste verkoopcijfers”, zegt directeur Aris Neven. Met de verkoop van Isis-producten in het buitenland behaalde de verzekeraar vorig jaar een omzet van e 35 mln.

Reageer op dit artikel