nieuws

Efdécé koppelt met software Omniplan

Archief

Het Woonpakket van Efdécé wordt gekoppeld aan het Financieel Keuzemodel van Omniplan.

Met de koppeling, die dit voorjaar gerealiseerd wordt, wordt het mogelijk voor gebruikers van het Woonpakket om naast de hypotheekberekening ook een financieel plan voor de klant op te stellen. Relevante gegevens uit de hypotheekberekening worden automatisch meegenomen naar de financiële planningssoftware. De gebruiker van het Woonpakket kan doorlinken naar het Financieel Keuzemodel en beoordelen of er nog aanvullend advies nodig is bij arbeidsongeschiktheid, overlijden of pensionering. Het pakket kan vervolgens een rapport met bijbehorende grafieken uitdraaien.
Pentavisie
Omniplan heeft verder nog het concept PentaVisie ontwikkeld. Het product moet het rendement van banken en verzekeraars verbeteren. PentaVisie analyseert bedrijven op het gebied van organisatie, vakkennis, commerciële effectiviteit, methodiek en software. Omniplan ontwikkelde het product in samenwerking met Capital Consult & Education, ProfCircle en Actavant.

Reageer op dit artikel