nieuws

Eerste paal Tilburgs kantoor VGZ

Archief

Pieter van Geel, demissionair staatssecretaris van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu, heeft op 18 oktober de eerste paal geslagen van het Tilburgse kantoor van VGZ (Nijmegen). Dit kantoor, op een steenworp afstand van het station, gaat de twee huidige panden in Tilburg vervangen. Er worden zeshonderd medewerkers gehuisvest, vrijwel hoofdzakelijk van de verzekerdenadministratie. Ook de verzekeringswinkel aan de Spoorlaan wordt opgeheven en komt in het nieuwe pand dat in het voorjaar van 2004 zal worden betrokken.

Op de foto bereidt Van Geel (rechts vooraan) zich voor op zijn taak. Boudewijn Dessing (midden), voorzitter van de raad van bestuur van VGZ, en Jan Pierik (links), voorzitter van de raad van commissarissen, kijken toe.

Reageer op dit artikel