nieuws

Eerste directeur Univé Rechtshulp

Archief

Sinds 1 januari heeft Univé Rechtshulp een directeur. Het is de 42-jarige Wytze de Vries, die bij Univé afdelingsmanager Personenschade was.

Tot eind vorig jaar is de Stichting Univé Rechtshulp altijd geleid door een functionaris met de benaming manager. De laatste anderhalf jaar was dat Harjan van Dam die nu bij Univé Zorg manager is van de afdeling Declaraties zorgaanbieders.
Univé Rechtshulp voert de rechtshulp uit voor de rechtsbijstandpolissen die Univé voert voor (uitsluitend) particulieren en agrariërs. Over de omvang van de portefeuille wil Univé niets meedelen. Hiernaast voeren Univé-onderlingen voor het midden- en kleinbedrijf onder eigen label rechtsbijstandpolissen van DAS waarvoor DAS de rechtsbijstand uitvoert.

Reageer op dit artikel