nieuws

Eerste cursisten klaar met FP-opleiding Delta Lloyd

Archief

Ruim twintig tussenpersonen hebben de eerste opleiding Geïntegreerde Financiële Planningsvaardigheden van Delta Lloyd afgerond.

De opleiding werd als proef gehouden in de regio West-Brabant/Zeeland. Na een evaluatie overweegt Delta Lloyd de opleiding landelijk te gaan aanbieden. De deelnemers deden zeven dagen kennis op van fiscaal-juridische zaken, marketingtools en de Afinpro-adviessoftware. Onderwerpen die in de opleiding aan de orde kwamen waren: introductie financiële planning, Belastingplan 2001, pensioen- & inkomensvoorzieningen, beleggen, DGA & estate-planning en rapporteren & verkopen van het financieel plan.
De groep tussenpersonen die eerder uit handen van Jim de Boer, directeur marketing & verkoop van Delta Lloyd, de certificaten in ontvangst mocht nemen.

Reageer op dit artikel