nieuws

Drie hypotheekloketten bij Amev

Archief

Amev heeft het intermediair een informatiepakket gestuurd over hypotheken. Naast informatie over de verschillende hypotheekvormen kregen de tussenpersonen ‘verwijsbriefjes’ waarmee men bij drie verschillende hypotheekloketten terecht kan.

“Wat Amev te bieden heeft op het gebied van hypotheken, was nog onderbelicht”, aldus de Fortis-dochter. Daarom is aan achthonderd tussenpersonen een EHBH-koffer (eerste Hulp Bij Hypotheken) toegestuurd met daarin een cd-rom die de functionaliteiten van het extranet Cockpit laat zien en onderzetters die de verschillende hypotheekvormen weergeven.
Verder bevat de koffer verwijsbriefjes. Voor de tussenpersonen zijn bij Amev drie hypotheekloketten ingericht: Amev Woninghypotheken voor particulieren, Amev Hypotheekbedrijf voor commercieel onroerend goed en Amev Praktijkvoorziening voor vrije beroepsgroepen of hypotheken van meer dan e 750.000. Met de verwijsbriefjes kan de tussenpersoon bij het betreffende loket terecht.
Het Amev-intermediair ontving een EHBH-koffer.

Reageer op dit artikel