nieuws

DossierNet uitgesteld

Archief

De internetapplicatie DossierNet, een initiatief van Rien Eyzenga en Edwin Kemers, is voorlopig uitgesteld tot maart.

DossierNet (zie AM nr. 16, jrg. 2001, pag. 5) zou in december van start zijn gegaan. Het betreft een internetapplicatie die de administratie van de tussenpersoon koppelt aan die van de verzekeraar, waardoor online communicatie tussen verzekeraar, klant en tussenpersoon mogelijk wordt.
Volgens Eyzenga is hard gewerkt om de oplevering van DossierNet mogelijk te maken, maar is men nog ontevreden over een aantal onderdelen. “Wij zijn van mening dat de applicatie een gelijktijdige belasting aan moet kunnen van duizend tussenpersonen, elk met 1.500 klanten en minimaal vier polissen. Dat is op dit moment nog niet mogelijk. Daarnaast moeten de gewenste koppelingen met de diverse externe softwareprogramma’s nog worden aangebracht. Vandaar dat wij de aftrap hebben uitgesteld.”
Om het tekort aan mankracht op te lossen en om de laatste details ingevuld te krijgen, is de hulp van een tweede bouwer ingeroepen, BWSS in Deventer.

Reageer op dit artikel