nieuws

Doorstart voor Interplein

Archief

Software- en internetbedrijf Interplein uit Helmond, dat kort geleden failliet ging, maakt een doorstart.

Interplein-directeur Stafan Rooyackers heeft privé de boedel van Interplein overgenomen en is samengegaan met het al bestaande bedrijf Intex (Deurne). Rooyackers is directeur geworden van Intex (www.intex.nl).
Diensten die het nieuwe bedrijf aanbiedt, zijn onder meer internetprojecten, rekenmodules, webhosting, aanmelden zoekmachines en intelligente zoekmachines (intelligent agents). ING, NVA, ASR, Reaal, Funda, de ministeries Landbouw en Vrom worden onder meer genoemd als klant van het nieuwe bedrijf.
De adresgegevens van Intex luiden: Postbus 50, 5750 AB Deurne, tel. 0493-35.18.39, fax 0493-35.17.12, e-mail info@intex.nl, www.intex.nl.

Reageer op dit artikel