nieuws

Doddema samen met Deelshurk

Archief

In Valkenswaard gaan de assurantiekantoren Deelshurk Assurantiën en Doddema Adviesgroep binnenkort samen. Gezamenlijk eigenaar is Meeùs.

In 2000 was Meeùs al eigenaar geworden van toenmalig NVA-lid Deelshurk Assurantiën. Het kantoor luistert inmiddels naar de naam Meeùs Assurantiën (Valkenswaard). De overname van Doddema, ook lid van de NVA, zorgt voor een verdubbeling van de marktpositie van Meeùs in Valkenswaard. Gezocht wordt naar een nieuwe, gezamenlijke locatie. De activiteiten bestaan nu uit verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Er wordt overwogen een woningmakelaardij te beginnen.
Doddema Adviesgroep (vijf medewerkers) was eigendom van directeur Eric Doddema, die het kantoor Ko Doddema & Zn eerder had overgenomen van zijn vader Ko.

Reageer op dit artikel