nieuws

Dirks weg bij Bovemij

Archief

Harry Dirks (52) is per 1 september vertrokken als directeur bij Bovemij. Voor hem is geen vervanger aangetrokken.

Dirks was binnen de hoofddirectie verantwoordelijk voor de financiële administratie, P&O en algemene zaken. Zijn taken worden overgenomen door René Leander (financiële administratie) en Hans Wittenberg (P&O en algemene zaken), die met voorzitter Hans Hoekstra de hoofddirectie vormen.
Als reden voor het vertrek van Dirks wordt gegeven de sterke ontwikkeling en groei die Bovemij heeft doorgemaakt. “Een bedrijf in een bepaalde context leidt tot bepaalde keuzes. Dirks wilde vanuit zijn persoonlijk leven andere keuzes maken. Daar hebben wij alle begrip voor”, zegt Hoekstra, die benadrukt dat Dirks en de directie in goede verstandhouding uit elkaar zijn gegaan.

Reageer op dit artikel