nieuws

Directiewisseling bij Bartok Groep

Archief

Bij de Bartok Groep treedt Frank Olijslagers per 31 december terug als directievoorzitter. Hij wordt opgevolgd door Carel Kuiper.

Olijslagers (58) is 33 jaar werkzaam geweest bij het expertisebedrijf, waarvan de laatste zeven jaar als directievoorzitter. In deze periode groeide het oorspronkelijke Hettema + Disselkoen uit tot de huidige Bartok Groep. Olijslagers wordt lid van de raad van commissarissen, waarvan Uri Coronel voorzitter is.
Directielid Carel Kuiper neemt per 1 januari de voorzittershamer over van Olijslagers. De Bartok Groep (omzet e 25 mln, 350 werknemers) telt zeven werkmaatschappijen: naast Hettema + Disselkoen zijn dat Extenso, McLarens Young International, Hedex, Corex, Toplis & Harding Forensic en Traxo.
Frank Olijslagers wordt commissaris bij Bartok.

Reageer op dit artikel