nieuws

Dinteloords kantoor verdacht van oplichting

Archief

De Westbrabantse politie heeft vorige week twee mannen aangehouden die worden verdacht van oplichting en valsheid in geschrifte bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, kredieten en kasopnamen.

Inmiddels hebben meer dan twintig mensen aangifte gedaan tegen de voormalige leiding van de Tema Adviesgroep in Dinteloord. De verdachten (34 en 35 jaar oud) waren de vennoten van het vorig jaar al gesloten assurantiekantoor, dat tevens een filiaal van CVB Bank had. De politie heeft met hulp van dertig rechercheurs en agenten invallen gedaan in zes woningen en kantoorpanden in Dinteloord, Steenbergen, Oudenbosch, Roosendaal en Bergen op Zoom.
Volgens een woordvoerder van de regiopolitie Midden- en West-Brabant worden de vennoten van Tema – een samentrekking van hun beider achternamen – ervan verdacht betalingen van klanten te hebben aangewend voor privé-doeleinden: “Het gaat voorzover nu bekend om enkele honderdduizenden euro’s”. Bij de invallen werden computers, gsm’s, drie auto’s en een caravan in beslag genomen.

Reageer op dit artikel