nieuws

DIN Hypotheekdesk boekt omzetgroei van bijna 80%

Archief

De Hypotheekdesk van Dutch Insurance Network heeft de omzet het afgelopen jaar vergroot tot e 321 (181) mln, een stijging van bijna 80%.

De stijging komt mede voort uit de hypotheken die gesloten zijn via de NBVA HypotheekDesk, die sinds november 2001 ondergebracht is bij DIN. Tot eind vorig jaar heeft de samenwerking met ruim driehonderd NBVA-kantoren 697 geaccepteerde hypotheken opgeleverd. Daarnaast handelt de Hypotheekdesk aanvragen af voor de circa vijfhonderd DIN-leden en het Nederlands Financieel Planbureau (NFP) in Uithoorn.
Voor 2003 wordt een verdere omzetstijging verwacht, onder meer door een effectievere werkwijze. Dit voorjaar moet volledig geautomatiseerde verwerking van aanvraag tot acceptatie mogelijk worden. Daarnaast wordt een gunstiger provisieregeling geïntroduceerd.
De Hypotheekdesk heeft volmachten van Hypotrust, Argenta, BLG, Direktbank, Hooge Huys en Obvion (alleen voor NFP). Van alle uitgebrachte offertes wordt ongeveer 55% omgezet in een hypotheek.

Reageer op dit artikel