nieuws

Dick Spelt nieuwe redacteur AM

Archief

Het redactieteam van AssurantieMagazine (AM) is eind vorige maand versterkt door de komst van Dick Spelt.

Spelt (56) is geen onbekende bij AM, want hij werkte van 1980 tot 1983 ook al voor dit tijdschrift. Daarna vervulde hij diverse andere functies binnen de AM-uitgevers Samsom en later Kluwer. In de afgelopen jaren was Spelt buiten Kluwer werkzaam, waarvan laatstelijk voor de Belastingdienst.
Tegelijkertijd heeft Gitte Jansen-Nieudorp (33) afscheid genomen van de AM-redactie. Zij beviel afgelopen zomer van een vierde kind en acht de opvoeding van dit kwartet niet langer te combineren met haar werkzaamheden voor AM. Ze begon in 2000 bij AM als webredacteur en werd begin 2005 redacteur met als aandachtsgebied medische verzekeringen. Die functie wordt tijdelijk waargenomen door Carmen de Bruijn.

Reageer op dit artikel