nieuws

DF Nederland lost deel vacatures op na open dag

Archief

Het Delftse assurantiebedrijf DF Nederland heeft afgelopen weekeinde het middel van de ‘open dag’ gebruikt om het personeelsbestand op peil te brengen. Er werden direct 24 mensen in dienst genomen.

Tientallen belangstellenden brachten zaterdag een bezoek aan de kantoren van DF Nederland aan de Tanthofdreef in Delft-Zuid. De onderneming werd zes jaar geleden opgericht door Leo van Puffelen. Hij leidt het bedrijf sinds twee jaar samen met John Barkmeijer.
In de aankondigingsadvertenties was sprake van een vraag naar 35 vertegenwoordigers. “Er zijn zaterdag dertig belangstellenden gekomen. We hebben veertien vertegenwoordigers aangenomen, drie mensen voor de binnendienst en zeven voor de telemarketing”, aldus directeur John Barkmeijer.
DF Nederland, niet te verwarren met kredietspecialist DFN in Lelystad, telde begin deze maand circa 140 personeelsleden: zestien in de binnendienst, vijftig telemarketeers (vrijwel allemaal parttimers) en 75 buitendienstmedewerkers. Om de spreiding van buitendienst te verbeteren, willen Van Puffelen en Barkmeijer naar 110 vertegenwoordigers.
Het bedrijf houdt zich bezig met de verkoop van spaar- en lijfrenteproducten, hypotheken, uitvaartverzekeringen en leningen. Adresgegevens van potentiële klanten verwerft het bedrijf op klassieke wijze: bij huwelijk, gezinsuitbreiding en verhuizing. Het eigen callcenter peilt het welkom-zijn van een vertegenwoordiger.
Maatschappijen waar de productie primair wordt ondergebracht zijn Aegon, Stad Rotterdam, Monuta, Royal Nederland, Delta Lloyd en OOM.
Zo werd de open dag in de krant aangekondigd.

Reageer op dit artikel