nieuws

Dertien kantoren met Arag naar Pavarotti

Archief

Vertegenwoordigers van dertien assurantiekantoren gaan op 26 mei met hun partner naar Italië. Zij hebben de hoofdprijs gewonnen in de Arag-jubileumactie.

Vanwege het 40-jarig jubileum gold elke Arag-polis die tot 13 april van dit jaar werd gesloten als een lot waarop elke maand veertig prijzen en een hoofdprijs waren te winnen. De hoofdprijs is een reis naar Italië waar de winnaars en hun partners in Modena ‘Pavarotti & Friends’ bijwonen, een concert met de tenor Luciano Pavarotti. Ter afsluiting van de jubileumactie heeft Arag nog een dertiende prijs uitgereikt.
De dertien winnende kantoren zijn: Verbrugge Assurantiën in Raamsdonkveer, Van Akkeren-Vendrik in Kockengen, Deelen Verzekeringen in Soest, Fimaro in Eindhoven, Hofstra & Rooks in Oosterwolde (Fr), De Keizer Assurantiën in Rotterdam, Naus Assurantiën in Hedel, OBM Financiel Adviesgroep in Assendelft, Reinders Assurantie-Groep in Maastricht, Wormgoor Assurantiën in Eibergen, A.A. Oskam Assurantiën in Loipik, De Voogd’s Assurantiekantoor in Middelharnis, en OVM Wierden en Omstreken in Wierden.

Reageer op dit artikel