nieuws

DenK start www.gidisite.nl

Archief

DenK Internetservices (Tiel), bedenker van de NBVA Webformule, heeft een online Gidi Advieswijzer ontwikkeld, gebaseerd op de modulaire Advieswijzer van de NVA, NBVA en het Verbond van Verzekeraars.

De basisteksten van de Advieswijzer worden conform de individuele wensen van de tussenpersoon opgenomen en voorzien van bedrijfsspecifieke gegevens. De Advieswijzer is in stijl van de eigen site opgemaakt, voorzien van navigatie en is goed te printen
Voor tussenpersonen die geen website hebben, is de website www.gidisite.nl ontwikkeld. Hier is de Advieswijzer in opgenomen, het bedrijfslogo, uitgebreide adresgegevens en een inleiding. In de abonnementskosten voor deze site is naast de kosten voor de hosting een speciale domeinnaam begrepen. Denk heeft hiervoor de beschikking over de domeinen gidiwijzer.nl, gidi-wijzer.nl, gidiadvieswijzer.nl en gidi-advieswijzer.nl.
Op de website (www.gidisite.nl) is te lezen wat de exacte kosten zijn voor het plaatsen van de online Gidi Advieswijzer of de gidisite. Leden van NBVA, DAK en met Delta Lloyd samenwerkende intermediairs krijgen korting.

Reageer op dit artikel