nieuws

Delta Lloyd wil voorkeurs- positie bij watersporters

Archief

Delta Lloyd en het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond zijn een samenwerking aangegaan die veel verder gaat dan sponsoring. Het ligt in de bedoeling dat de ‘achterbannen’ over en weer voordelen gaan genieten.

In het kader van dit partnership kunnen de aangesloten watersporters straks profiteren van “gunstige condities voor verzekeringen en andere financiële producten”. Anderzijds kunnen klanten van Delta Lloyd onder aantrekkelijke voorwaarden lid worden van het Watersportverbond en “daarna direct profiteren van de vele voordelen van dit lidmaatschap”.
Desgevraagd laat Delta Lloyd weten, dat de verzekeringscontacten via het reguliere intermediair zullen verlopen. Delta Lloyd telt momenteel 25.000 pleziervaartuigverzekerden, het Watersportverbond telt 80.000 leden.
De overeenkomst tussen Delta Lloyd en het Watersportverbond is in eerste instantie gesloten voor een periode van drie jaar.

Reageer op dit artikel