nieuws

Delta Lloyd vernieuwt zakelijke autopolis

Archief

De zakelijke autopolis van Delta Lloyd is vernieuwd met onder meer een andere tariefstelling en een nieuwe no-claimregeling.

De polis is bedoeld voor zakelijk gebruikte personenauto’s, bestelauto’s en autobusjes. De polis kent nu een aparte premie per dekking, waardoor de premie eenvoudiger is vast te stellen. Bij nul schadevrije jaren is de no-claimkorting voor bestelauto’s en autobusjes 30%; voor personenauto’s is dat 60%.
Bij de aanvraag hoeft niet meer het aantal te rijden kilometers worden opgegeven. In plaats daarvan is nu de soort brandstof bepalend. Verder wordt bij de berekening van de WA-premie ook de cataloguswaarde van de auto meegenomen. De regio-indeling is vervangen door een postcodesysteem. Voor accessoires is een aparte dekking geïntroduceerd. Naast deze aanpassingen is in de polis ook de garantie opgenomen dat schade snel wordt afgehandeld.

Reageer op dit artikel