nieuws

Delta Lloyd schenkt vetmeter

Archief

Ondernemers die een aov van Delta Lloyd sluiten, krijgen via hun tussenpersoon een lichaamsvetmeter ter waarde van e 75 cadeau. De actie loopt van juni tot en met december.

Wijziging SPP
Binnenkort zal de standaard(pakket)polis niet langer vergoeding geven voor zittend ziekenvervoer (taxi of eigen auto). Het ministerie van Volksgezondheid heeft het parlement een algemene maatregel van bestuur voorgelegd waarin deze wijziging is vervat.
Zorgactie FNV
De FNV gaat komende maand actie voeren tegen de tussentijdse verhoging van de nominale ziekenfondspremie, tegen het plan om het ziekenfondspakket en daarmee het toekomstige basispakket te verkleinen, en tegen het toekomstige eigen risico van e 200 per verzekerde. “Met een beetje pech is een gezin straks e 700 per jaar extra kwijt”, stelt FNV.
Ardyn breidt uit
Ardyn, de landelijke arbodienst van zorgverzekeringsgroep Menzis, heeft Arbodienst Gezondheidszorg overgenomen. Inclusief dit arbobedrijf, dat is voortgekomen uit het Cansius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen, werkt Ardyn voor 160.000 werknemers. Er zijn in het totaal 350 medewerkers en de totale omzet is ongeveer e 25 mln.
Kamervragen over Hillen
Hans Hillen is begin deze maand (tot begin 2006) Louw de Graaf opgevolgd als voorzitter van het CvZ, het College voor Zorgverzekeringen. Het PvdA-Kamerlid Arib heeft daarover vragen gesteld. Zij wil weten of het normaal is dat een demissionair kabinet “een dag voor het installeren van het nieuwe kabinet” iemand in een dergelijke functie benoemt.
Fundum brochure
Fundum heeft voor het intermediair een brochure laten maken over de wij waarop aov-claims worden afgewikkeld. Onder meer wordt uitgelegd, dat elke Fundum-verzekerde die een beroep doet op de aov, een persoonlijke claims-counselor kan inschakelen. Dat kan iemand van Fundum zijn, maar ook iemand die geen binding met de verzekeraar heeft.

Reageer op dit artikel