nieuws

Delta Lloyd reikt Adrenalinc-prijzen uit

Archief

Delta Lloyd heeft de prijzen uitgereikt voor Adrenalinc, het incentive-spel op internet waarmee intermediair adrenalineverhogende prijzen kon winnen.

Het spel was in de vorm gegoten van een carrière bij een fictief bedrijf. De resultaten waren afhankelijk van de wijze waarop het spel werd gespeeld en het aantal ziektekostenpolissen waarvoor de speler in een bepaalde periode bemiddelde. Het spel werd niet gespeeld per kantoor, maar per medewerker zodat competitie op een kantoor mogelijk was.
Op de foto de prijswinnaars. Van links naar rechts staan: Ernst Jan Siegers van Schoeman Assurantiën in Veenendaal, die het in het spel tot CEO (raad van bestuur) bracht en daarmee de prijs ‘daytraden’ op de beurs (met een inzet van e 5.000) won; Marc Hogendorf van assurantiekantoor A. de Lange in Emmeloord, die in de categorie Regional Sales Manager de prijs off the road racen in Engeland won; Martin van den Bedum van Nedasco in Amersfoort, die doordrong tot de categorie Commercial Directeur en nu op vakantie mag naar Costa Rica won en ten slotte Sander Kuijs van PSL Financiële Adviesgroep in Eindhoven, die de deelnemersprijs won en nu in een kooi mag zwemmen tussen de haaien.
Zittend ook enkele prijswinnaars: Bram de Later van assurantiekantoor A.J. van Mossenveld in Hilversum, die het bracht tot Kennisexpert en nu een tandemparachutesprong boven Texel mag maken, en Carlo Molenaar van assurantiekantoor Steur in Volendam, die in de categorie Sales Manager een ballonvaart boven de Alpen won.

Reageer op dit artikel