nieuws

Delta Lloyd past autopolis aan

Archief

Delta Lloyd heeft zijn autoverzekering vernieuwd. Belangrijkste aanpassingen zijn de no-claimkorting van 60% voor starters en scherpere premies voor all-riskverzekerden uit de Randstad.

De nieuwe premietarieven gelden vooralsnog alleen voor particuliere verzekeringen; eind dit jaar wordt ook voor bedrijfsauto’s en motoren een nieuwe premiestelling ingevoerd.
De campagne voor de vernieuwde verzekering wordt gevoerd onder de noemer “Niet alleen een scherpere premie, maar ook een scherper oog voor goede en slechte risico’s”. Dat scherpe oog betekent echter niet dat verzekerden die schade veroorzaken, nu verder terugvallen in no-claimkorting. “De structuur van de premies is veranderd, zodat de premies beter zijn afgestemd op de risico’s”, zegt een woordvoerder. “Maar ook als je terugvalt in no-claim, ben je voordeliger uit dan eerst het geval was. In het vergelijkingspakket Rolls staan we nu in de top-5 van voordeligste verzekeraars.”

Reageer op dit artikel