nieuws

Delta Lloyd lanceert vernieuwd extranet

Archief

Delta Lloyd heeft het extranet, het Delta Lloyd Digitaal Domein, vernieuwd, na onderzoek onder de aangesloten tussenpersonen. Het online aanvragen van offertes en het doorgeven van mutaties zijn in het vernieuwde extranet gegroepeerd rondom een product.

Het vernieuwde extranet biedt verder mogelijkheden om voor het Financieel VrijheidsPlan offertes aan te vragen, polissen in te zien en mutaties door te geven. In de toekomst moet dit voor alle levenproducten gaan gelden.
Een groep tussenpersonen krijgt de komende maanden de gelegenheid om actuele debiteureninformatie en rekening-courantinformatie te raadplegen. Deze gegevens kunnen vervolgens ook als Excel-bestand binnengehaald worden, zodat de tussenpersoon deze gegevens kan gebruiken voor zijn eigen administratie. Na de proefperiode zullen alle gebruikers over deze functionaliteiten kunnen beschikken.
Brochures en dergelijke waren al online te bestellen. Nu kan men echter ook de status van de bestelling bekijken en kunnen oude bestellingen als basis dienen voor nieuwe bestellingen.

Reageer op dit artikel