nieuws

Delta Lloyd komt met VerzuimEffect

Archief

Delta Lloyd heeft VerzuimEffect gelanceerd, een aanvullende dienst op de ziekteverzuimverzekering.

VerzuimEffect is bedoeld voor werkgevers met een conventionele verzuimverzekering en gaat in de loop van het jaar ook gelden voor werkgevers met een stop-lossverzekering. Via de website www.verzuimeffect.nl., of per fax, kunnen werkgevers en intermediairs ziekmeldingen en herstelmeldingen doorgegeven. VerzuimEffect biedt de werkgever dan – in overleg – zo snel mogelijk reïntegratieoplossingen zoals wachtlijstbemiddeling, conflictbemiddeling, rugklachtbehandeling en interventie bij psychische klachten. Het gebruik van VerzuimEffect is gratis, voor de vervolgdiensten moet uiteraard, met uitzondering van de wachtlijstbemiddeling, worden betaald.
“VerzuimEeffect is een juridische entiteit, zodat de privacygevoelige informatie kan worden afgeschermd”, zegt woordvoerster Andrea van Oorschot.

Reageer op dit artikel