nieuws

Delta Lloyd breidt woonpakket uit met rechtsbijstandpolis

Archief

Delta Lloyd breidt begin augustus het Verzekeringspakket Wonen uit met een rechtsbijstanddekking voor huiseigenaren.

De rechtsbijstanddekking voor huiseigenaren/huurders gaat dekking bieden voor geschillen rond het kopen, bezitten, verkopen en huren (geen verhuur) van het eigen huis/appartement en voor een vakantiewoning. Voorts zal er, uitsluitend in relatie met wonen, dekking worden geboden voor geschillen met de overheid (administratiefrechtelijk en bestuursrechtelijk), geschillen met verenigingen waarvan verzekerde lid is, geschillen over erfrecht en familierecht, straf- en tuchtrechtelijke zaken (buiten het verkeer), en consumentengeschillen (onder meer over kopen van duurzame goederen en verzekeringen). Ook gaat de polis dekking bieden voor verhaalsrechtsbijstand (voor schade buiten het verkeer ontstaan).
Het product wordt exclusief voor het label Delta Lloyd ontwikkeld door risicodrager DAS. Delta Lloyd voert al (onder eigen label) de gebruikelijke rechtsbijstandproducten van DAS. “De polis is nog niet klaar, de puntjes moeten nog op de i worden gezet”, zegt Bert Jan Huegen, productmarktmanager van DAS. De prijs staat al wel vast: e 90.

Reageer op dit artikel