nieuws

Delta Lloyd betaalt niet voor noodhulpbemiddeling op Avéro-site

Archief

Delta Lloyd is niet van plan om te betalen voor de bemiddeling van Eurocross als verzekerden noodschade melden via een website van het intermediair. NN studeert er nog op.

Via Avéro Achmea kan het intermediair een website krijgen waarop onder meer hulp kan worden ingeroepen bij noodreparaties aan huis en inboedel. Dit gebeurt via Eurocross, de alarmcentrale van Achmea. Bij de website-meldingen zal Eurocross ook noodreparateurs inschakelen als het gaat om polissen van niet-Achmea-verzekeraars. De Goudse had al laten weten, dat uiteraard de kosten voor de reparatie worden betaald, maar dat de bemiddelingskosten voor Eurocross niet worden vergoed (zie AM 16, pag. 16). Ook Delta Lloyd, dat voor dergelijke bemiddeling een contract heeft met de VHD, deelt nu mee, niet te zullen betalen. “Het plan van Avéro heeft ons verbaasd”, zegt woordvoerder David Brilleslijper. “Wij hebben geen afspraken met Achmea en Avéro heeft ons niet hierover benaderd.” Nationale Nederlanden kan, aldus woordvoerster Alide Wormser, nog steeds geen antwoord geven op de vraag of de kosten wel of niet vergoed zullen worden.

Reageer op dit artikel