nieuws

De Witte (Hoogeveen) neemt deel portefeuille Calkhoven over

Archief

De Witte Assurantiën uit Hoogeveen heeft een deel van de portefeuille overgenomen van Calkhoven Adviesgroep, die vorige maand failliet werd verklaard.

NVA-lid De Witte is tevens actief als volmachtbedrijf onder de naam Drenthe Overijssel Assuradeuren. “Met de curator hebben we overeenstemming bereikt over de verkoop van een deel van de portefeuille”, zegt directeur verzekeringstechniek Anton Kip. Het gaat om polissen van Erasmus, Nieuwe Hollandse Lloyd, Unigarant, NOWM, Hooge Huys, Arag en Rijnmond. “Met een aantal andere verzekeraars moeten we nog overleggen.” Over omvang en waarde van de portefeuille kan Kip niets zeggen. De Witte telt bijna vijftig medewerkers.
Slofstra Assurantiën, gevestigd in Beilen en lid van de NBVA, is in onderhandeling over overname van de volmachtportefeuille van Triantha, het assuradeurenbedrijf van Calkhoven Adviesgroep.

Reageer op dit artikel