nieuws

De Vrij verhuisd

Archief

De Vrij Verzekeringen is binnen Alphen aan den Rijn verhuisd naar de Prins Hendrikstraat 145, postbus 624, postcode 2400 AP. Fax- en telefoonnummers zijn ongewijzigd.

Vierde WAM-richtlijn
De vierde WAM-richtlijn, die is opgesteld ter bescherming van slachtoffers van aanrijdingen in de Europese Unie, is in ons land per 15 juli officieel in werking getreden. De richtlijn had per 1 januari al ingevoerd moeten zijn in de eigen wetgeving. De Europese Commissie had negen landen, waaronder ons land, daarvoor eerder dit jaar op het matje geroepen.
AXA Groep
De winst van de AXA Groep is wereldwijd in het eerste halfjaar van 2003 met 75% gedaald tot e 209 (837) mln. De brutopremie-omzet daalde met 6,7% tot e 37,5 (40,1) mld.
Dekra
Expertisebureau Dekra Nederland (Uden) heeft de dienstverlening uitgebreid met schadeonderzoek. Het bedrijf heeft enkele medewerkers overgenomen van het failliete onderzoeksbureau O&O. De nieuwe afdeling staat onder leiding van Ad Fikke.
Hypotheek Adviescentrum
De franchiseketen Hypotheek Adviescentrum (Xtensive) opent op 1 oktober in Haarlem de 53e vestiging. Franchisenemer is Inge van Duin, zodra een o/g-makelaar is gevonden zal het kantoor, genaamd Europays, ook aansluiten bij de Koophuis-makelaarsformule.
HDN
Vorige maand is via het Hypotheken Data Netwerk (HDN) een recordaantal van ruim 41.000 berichten verstuurd, 25% meer dan in de eerste zes maanden van dit jaar gebruikelijk was. Als redenen geeft HDN de inspanningen op het gebied van ketenintegratie bij verschillende maatschappijen en een grotere aandacht voor ondersteuning en stimulering van het gebruik van HDN.
Extranet Cardif
Finagora.nl, het extranet van Cardif, is op 22 juli voor de 150.000e maal bezocht. Ter gelegenheid daarvan ontving de 150.000e gebruiker Martina van der Wal (De Hypotheker Drachten) een VIP-arrangement voor de Davis Cup-tenniswedstrijd Nederland-India in september. De site is uitgebreid met de mogelijkheid rekeningen-courant en prolongatiestaten in PDF-formaat te downloaden.

Reageer op dit artikel