nieuws

De Hypotheker herhaalt actie woonrechtsbijstand

Archief

Tot 1 juni krijgen klanten die een hypotheek sluiten bij De Hypotheker een gratis woonrechtsbijstandverzekering. Het product werd vorig jaar al tot 1 augustus gratis aangeboden.

De verzekering (risicodrager Arag) is speciaal voor De Hypotheker ontwikkeld en werd een jaar geleden geïntroduceerd. Inmiddels is tientallen malen een beroep gedaan op de polis, die in tegenstelling tot reguliere rechtsbijstandverzekeringen geen wachttijd kent.
De claims hadden vooral betrekking op verborgen gebreken als lekkages, maar ook op het gebied van het aankoopproces waarbij de verkopende partij zich niet aan de gemaakte afspraken hield. “Als hypotheekadviseur kun je daar weinig aan doen, behalve dan een extra garantie bieden aan de klanten. Daarom bieden wij deze verzekering weer actiematig aan”, aldus directeur Bas Millenaar.
Omzetstijging
De Hypotheker boekte vorig jaar een omzet van e 4,2 (3,5) mld; een stijging van 20%. In 2002 bezochten in totaal 120.000 mensen een vestiging van de keten, waarbij 30.000 hypotheken werden gesloten en circa 21.000 verzekeringen. Bij De Hypotheker werken 350 hypotheekadviseurs en negentig Financiële Coaches.

Reageer op dit artikel